Smoking verhuur

Smoking verhuur

Black tie gelegenheidskleding is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van smokings. Graag geven wij u hier een uitleg over smoking verhuur.

Indien u een smoking wil huren is het aan te raden een tijdje van tevoren eens langs te komen om te meten en te passen. Wij zorgen dan dat de smoking een dag tevoren voor u, op maat, klaarhangt.

Als verhuur smoking gebruiken wij een luxe 100% wol kwaliteit van Wilvorst, zodat een hoog draagcomfort gegarandeerd is. Smokingverhuur is de ideale oplossing als u een enkele keer in smoking moet verschijnen. Wij hebben natuurlijk ook een grote collectie smokings in de verkoop. Compleet met smokingshirts en lakschoenen.

U kunt de smoking compleet huren. De verhuursmoking is dan compleet, inclusief smokinghemd, smokingstrik, manchetknopen, bretels en eventueel lakschoenen.

Het huren van een smoking kost 59 euro.
Inclusief overhemd en strik kost een smoking huren, 69,95 euro.
Lakschoenen kunnen voor 17,50 euro erbij gehuurd worden.

Prijzen zijn inclusief het reinigen en het eventueel op maat maken.

Bij herhaling kunt u meestal volstaan met een telefoontje, omdat wij de gegevens van de smokingverhuur in een bestand houden, zodat wij al uw maten bewaren.

Black tie gelegenheidskleding is gevestigd in Den bosch, heel centraal en makkelijk te bereiken, ook vanuit Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Oss en Nijmegen. Klikt u voor een routebeschrijving op de button hiernaast.

images-1